Skolestævne

SkolestævneKalundborg Hockey Klub har, hvert år siden 1983, i samarbejde med kommunens skoler, arrangeret et stort skolestævne. Det plejer at være i maj eller juni, og de seneste år er det bare vokset og vokset i størrelse. I 2014 havde vi således 92 tilmeldte hold fra 10 skoler. Dette kræver naturligvis en masse frivillige hjælpere, og hvert år skal vi bruge over 30 mand til at være dommer osv.

Skolestævnet har altid været rigtigt populært blandt kommunens skoler, og efterhånden har vi også opnået en masse erfaring i at arrangere det. Så det hele glider bare på skinner, for de over 700-800 børn, og hvem der ellers er derude af lærere, forældre osv.

Håbet er naturligvis at vi gennem dette stævne kan få nye medlemmer, men uanset hvad, så er skolestævnet skyld i at langt størstedelen af Kalundborgs befolkning ved hvad hockey er for en sport.